Kupite dijelove i dodatke za mobilne telefone u Hrvatskoj

[show-logos orderby=’none’ category=’0′ activeurl=’new’ style=’normal’ interface=’grid6′ tooltip=’false’ description=’false’ limit=’0′ padding=’0′ filter=’false’ ]

LCD Screens / Digitizers

Ostavite nam poruku

Ako želite razgovarati s nama ili imate bilo kakva pitanja, obratite nam se. Ispunite naš kontakt obrazac i mi ćemo vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku.

  Kontaktirajte nas

  Email: info@starphoneparts.com
  Tel: +44 208 125 4225

  Kupite dijelove i pribor za najniže cijene za Hrvatsku.

  Star Phone Parts jedno je od najvećih B2B tržišta za dijelove za mobilne telefone i nudi najbolji način za kupnju većih proizvoda u Hrvatskoj putem interneta. Nudimo dijelove za mobilne telefone, baterije za mobilne telefone, LCD ekran za mobilne telefone, zaslone za zamjenu mobilnog telefona i još mnogo toga, pod jednim krovom, po najnižoj cijeni za Hrvatsku. Star Phone Parts trguje sa veletrgovcima i distributerima opreme za mobilne telefone, rezervnih dijelova i pribora za sva odredišta u EU, uključujući Hrvatsku. Našim kupcima nudimo različite proizvode kao što su dijelovi za iPhone, dijelovi Samsung, zasloni za zamjenu iPhonea, dijelovi za telefone Samsung Galaxy i dijelovi za mobilne telefone u Hrvatskoj. Našim B2B kupcima nudimo sve iz jednog izvora za skupno kupnju. Star Phone Parts nudi najpovoljnije cijene u Hrvatskoj za kupnju visokokvalitetnih mobilnih dijelova. Postupak plaćanja je jednostavan i izravan. Prihvaćamo plaćanje putem Visa, MasterCard i bankovnim prijenosom. Samo odaberite odgovarajući način plaćanja i naručite odmah. Jednostavno kao što zvuči. Vrijeme i novac naših kupaca za nas su od velike vrijednosti. Naši prodavači dostupni su 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu kako bi riješili probleme s naručivanjem i savjetovat će vas jer prvo dolazi do zadovoljstva kupaca.

  Translate »